Röstbrevlåda 144

Röstbrevlåda 144 telefonsvarare brevlåda röstsvar

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ring din röstbrevlåda från ditt abonnemang på nummer 144

Första gången du ringer in skapar du en egen PIN-kod för din röstbrevlåda. PIN-koden kan användas för att komma åt din röstbrevlåda från utlandet eller från en annan telefon.

Meny

2 Inställningar

• 2.1 Hantera/spela in/byt hälsningsmeddelande

• 2.2 Hantera, byt din personliga PIN-kod

• 2.3 Aktivera/avaktivera tid och datum info om inkomna meddelanden

• 2.4 Aktivera/avaktivera SMS avi

• 2.5 Aktivera/avaktivera röstbrevlådan

0 Hjälp

Från en annan mobil ringer du in till din röstbrevlåda på nummer [0673+ditt mobilnummer utan första nollan]. Avbryt hälsningsmeddelandet med 0 och slå sedan din PIN-kod.

Från utlandet ringer du in till din röstbrevlåda på nummer +46706133144.

OBS! För att lyssna av din röstbrevlåda när du är utomlands så krävs det att du har ställt din personliga PIN-kod i Sverige innan.

Knappstyrning av meddelanden

• Tryck 6 för att radera ett meddelande

• Tryck 7 för att hoppa bak ett meddelande

• Tryck 8 för att pausa avlyssningen, tryck 8 igen för att fortsätta

• Tryck 9 för att hoppa fram ett meddelande

Vanliga frågor och svar om röstbrevlåda

Kan jag får ett sms när någon lämnat ett meddelande i min röstbrevlåda?

Ja, ring 144 - tryck 2 därefter 4 för att ställa in aviseringsmetod.

Var har jag för kod till min röstbrevlåda?
Om du inte vet din kod till din röstbrevlåda kan du välja en ny.
Ring 144 (från din mobiltelefon inom Sverige) – tryck 2 och därefter 2
Om du inte har en kod eller glömt bort den så kan man inte ringa sin röstbrevlåda om man befinner sig utomlands.

Kan jag vidarekoppla mina samtal direkt till röstbrevlådan vid upptaget?
Ja, tryck **67*0673[ditt nummer utan första nollan]# - därefter SKICKA/LUR.

T ex. är ditt telefonnummer 07912345678 trycker du **67*06737912345678# SKICKA/LUR.
Ta bort vidarekopplingen: tryck #67# SKICKA/LUR.
Kontrollera vidarekopplingen: tryck *#67# SKICKA/LUR.

Kan jag vidarekoppla mina samtal till röstbrevlådan efter ett bestämt antal signaler?
Ja, tryck **61*0673[ditt nummer utan första nollan]**TID# - därefter SKICKA/LUR. Tid anges i intervaller om 5. Så 5, 10, 15 20, 25, 30. Antal sekunder är max 30 vilket motsvarar 6 signaler.

T ex. är ditt telefonnummer 07912345678 och du vill ändra till 15 sekunder trycker du **61*06737912345678**15#SKICKA/LUR.
Ta bort vidarekopplingen: tryck #61# SKICKA/LUR.
Kontrollera vidarekopplingen: tryck *#61# SKICKA/LUR.

Vad kostar det att använda röstbrevlådan i utlandet?
Att ta emot samtal till din röstbrevlåda och lyssna av inspelade meddelanden när du befinner dig utomlands kostar som ett samtal till Sverige från det land du befinner dig i. Vi rekommenderar att man stänger av sin röstbrevlåda när man åker utomlands för att undvika extra kostnader. Kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig med detta.

Kan jag lyssna av min röstbrevlåda från en annan telefon?
Ja, ring 0706–133 144 från en annan telefon och följ instruktionerna.
Tänk på att du behöver valt en personlig kod via din mobiltelefon innan du kan göra detta.