Alla samlingar
Teknisk support
Så aktiverar du E-sim till ditt abonnemang
Så aktiverar du E-sim till ditt abonnemang

e-sim dubbla simkort

Jonas Cedenwing avatar
Skrivet av Jonas Cedenwing
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Telness erbjuder E-SIM som tjänst. Tjänsten är kompatibel med Iphones, Android och Android-klockor m.fl. Vid nybeställning kan du klicka i att du önskar E-sim till ditt abonnemang. Om man är intresserad av att aktivera funktionen på sitt redan befintliga abonnemang behöver man kontakta vår support via chatt eller mejl. Ange vilket nummer som ska ha e-sim, vilken mejladress som QR-koden ska skickas till samt när aktiveringen ska ske.

OBS! E-SIM för Android klockor är inga tvillingkort, det går alltså inte att hantera samtal från och till ditt mobilnummer på dessa Esim.

Se info nedan angående Apple Watch:

Tyvärr använder Apple sig inte utav av E-SIM i sin Apple Watch, bara i iPhones. Just Apple Watch har en annan typ av lösning än just E-SIM som vi inte kommer kunna erbjuda i dagsläget. Mer info om det nedan.

För att vi ska kunna använda den lösning som Apple har i sina smartklockor så behöver vi ha åtkomst till deras dokumentation som förklarar integrationen. För att få åtkomst till denna krävs det att man är en certifierad Apple-partner för att ens bli medlem i deras partner-program, dock accepterar de inga nya partners för tillfället. Vilket tyvärr gör det omöjligt för oss att kunna erbjuda någon lösning för just Apple Watch inom den närmsta tiden.

Välkommen att höra av dig till oss i support om du är intresserad av att använda dig utav E-SIM i någon av dina hårdvaror (ej Apple Watch).

Fick du svar på din fråga?