Administratör i Telness-portalen

Hur du lägger till ny admin samt vem som automatiskt blir admin vid registrering

Lucas Renman avatar
Skrivet av Lucas Renman
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Telness.se kan ni ha hur många administratörer som helst.

Från början är det firmatecknare som är administratör på bolaget, men sedan kan man enkelt bjuda in vem som helst till att bli administratör för en enklare hantering av era abonnemang.

För att lägga till en ny administratör så loggar befintlig administratör in på telness.se > Inställningar > Bjud in ny admin.
Fyll sedan i personens uppgifter, klart!

Om du är administratör på flera bolag så dubbelkollar du bara att du är inloggad på rätt företag. För att byta bolag att administrera så klickar du längst upp till höger i portalen. Bredvid Logga ut.

Om du vill bjuda in samma adminstratör till flera bolag behöver du göra ändringen på respektive bolag. Tanken bakom detta är att samma person inte automatiskt ska få tillgång till alla dina bolag genom en inbjudan.