Hur du ställer in knappval i din växel

Knappval, plusfunktion

Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Logga in på telness.se och klicka på fliken 'växel' i portalen. Klicka på redigera (pennan) vid ditt växelnummer som du vill ändra.

2. Klicka på knappen 'lägg till växelfunktion' där du vill ha funktionen knappval i din växel.

3. När du lagt till funktionen så får man upp fler inställningar för funktionen till höger. VIKTIGT att man spelar in ett eget meddelande till knappvalet. Där man hänvisar inringaren till de olika knappvalen. Gör man inte detta så kommer det vara helt tyst när man ringer in till växelnumret och man kommer inte kunna veta vilken knappval man ska trycka på.

4. Klicka på knappen 'spela in nytt' för att spela in meddelandet.

5. När du spelat in ert meddelande så är det dags att ställa in vad som ska hända under respektive knappval. Välj vilket knappval du ska redigera och klicka på 'lägg till växelfunktion' för att lägga till ytterligare funktioner under varje knappval.

6. Alla växelanvändare som läggs under den här funktionen blir automatiskt Plus-användare.

7. Kom ihåg att spara dina ändringar uppe till höger.

8. I videon visar vi hur du gör för att ställa in knappval i din växel. Funktionen kräver att du är PLUS-användare vilket innebär 149 kr/mån per unik användare som du har i din växel.