Ring en grupp mobilnummer med kö-funktion (PLUS)

Kö-funktion för inkommande samtal

Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Gå till fliken 'växel' i Telness-portalen och klicka på redigera (pennan) vid ditt växelnummer.

2. Du kommer då in i inställningarna för din växel.

3. Klicka på 'lägg till växelfunktion' och välj funktionen 'mobilnummer som ska svara i växeln med kö' i menyn till höger.

4. När du lagt till den så kan du administrera ring-gruppen. Du kan döpa gruppen, lägga till suffix (3 siffror som syns bakom uppringaren nummer), välja ett röstmeddelande som ska spelas var 20:e sekund medan man väntar i kö samt lägga till dina användare som ska kunna svara i gruppen. Antingen en eller flera.

5. Klicka på knappen '+skapa nytt' för att lägga till nya användare. Fyll i namn och nummer till användaren och spara. Användaren kommer då komma upp som val i din lista, du behöver även bocka i personen/personerna om de ska kunna svara i gruppen.

6. Man kan max ha 5 personer i kö därefter går samtalet vidare till nästa steg. Vi rekommenderar att man har någon mer funktion efter ringgruppen tex meddelande eller röstbrevlåda.

I videon visar vi hur du ställer in en kö för inkommande samtal i din växel. Detta är en PLUS-funktion och kostar 149 kr/mån per unik användare som du har i din växel.