Uppgradera till PLUS-användare

Plus användare i växeln

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att uppgradera användare till Plus så finns det två sätt att göra det på.

1. Välj en Plus-funktion i dina växelinställningar. Knappvalsfunktion eller ring-grupp med köfunktion. Alla användare som man lägger under dessa funktioner blir automatiskt Plus.

2. Om du inte vill ha de funktionerna i din växel så klickar du istället på fliken 'växel' i din Telness-portal. Scrollar ned lite till översikten för dina växelanvändare så kan du därifrån klicka på respektive användare du vill uppgradera (eller nedgradera).

3. Ladda sedan ned Telness-appen och logga in med ditt mobilnummer för att kunna använda de funktioner som ingår i växel plus. Så som logga in/ut i växeln, ringa ut via ditt fastnummer, vidarekoppla inkommande växelsamtal, lyssna av din växels röstbrevlåda.