Extra data simkort

Hur beställer jag ett extra data SIM kort till dator eller surfplatta? Har ni mobila bredband? Tvillingkort?

Martina Klingvall avatar
Skrivet av Martina Klingvall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi erbjuder extra data simkort för 99 kr/mån/st**.
Du kan ha upp till 5 st extra data simkort per användare.
extra data simkort fungerar även utomlands.

Vi erbjuder inte tvillingkort. Skillnaden mellan "extra data SIM" och "tvillingkort" är att man kan ta emot samtal och ringa med tvillingkort. Extra data sim är till för data/surf.

Du kan beställa extra data SIM när du registrerar dig.
Om du redan har Telness går du in på Mina Sidor och beställer under "Abonnemang".

**I dagsläget har vi ingen möjlighet att erbjuda extra simkort för våra obegränsade abonnemang.