Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarBetalningar
Fakturor och betalning
Fakturor och betalning

Fakturaadress, specifikation, felbetalning

Oskar Arfwidsson avatar
Skrivet av Oskar Arfwidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Fakturering

Telness fakturerar i förskott vilket innebär att alla dina fasta kostnader kommer att faktureras den första vardagen på ny månad. Alla rörliga kostnader så som utlandskostnader, extra data etc. kommer att läggas på nästkommande faktura.

Fakturorna skickas ut runt den 1:a varje månad och har 25 förfallodagar. Fakturorna skickas via vår leverantör Billogram, system@billogram.se. Vid obetald förfallen faktura så pausas dina tjänster några dagar efter förfallodatumet. Tjänsterna öppnas upp igen när vi fått in din betalning.

För att snabbare aktivera dina pausade tjänster så kan du skicka en kvittens på din betalning till oss i support, antingen via mejl eller chatt, så öppnar vi upp dem igen.

Betalningsmetod

I dagsläget kan du endast betala fakturorna manuellt i din internetbank eller om du har en inskanningsadress. Inskanningsadressen skrivs in i din Telness-portal under inställningar.

E-faktura eller autogiro erbjuder vi inte i dagsläget men vi håller på att se över fler betalningslösningar.

Specifikation

Fakturaspecifikationen hittar du som administratör när du är inloggad på Mitt Företag. Du klickar på Fakturor och ser där en lista över alla fakturorna i kronologisk ordning. De som är orangemarkerade saknar betalning, är inte helt betalda och har förfallit. Grön betyder att fakturan är betald.

Klicka på den faktura som du vill se specifikationen för, den ligger bifogad som en pdf under varje faktura.

Ändra fakturadress och mejl

Som admin kan du även ändra din fakturaadress + mejl under 'inställningar' i Telness-portalen så att allt kommer till rätt ställe.

Betalat fakturan fel?

Om du betalat med fel OCR-nummer så kommer vi inte kunna matcha din betalning och fakturan kommer stå som obetald. Kontakta vår support om detta har hänt och skicka med en bifogad betalningskvittens från din bank, detta krävs som underlag för att placera pengarna på rätt faktura.

Samma gäller om du råkat betala en faktura dubbelt. Skicka oss kvittens på båda dina betalningar så ser vi till att du får tillbaka ditt överskott.

Fick du svar på din fråga?