iMessage

Så här kan gör du för att kunna ta emot eller skicka iMessage

Oskar Arfwidsson avatar
Skrivet av Oskar Arfwidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När man byter nummer eller operatör händer det ibland att iMessage inställningarna inte hänger med. När du försöker skicka iMessage går det inte att leverera, utan skickas som ett vanligt SMS eller skickas med din e-post som avsändare istället för ditt nummer.

Lösning

Se till att du har rätt iMessage nummer i din iPhone:

• Inställningar

• Konton och lösenord

• iCloud

• Klicka på [ditt namn/konto högst upp]

• Kontaktinformation

• Ändra

Mobilnumret skall vara ditt nuvarande mobilnummer (här är det ibland fel nummer som ligger kvar).