Telness erbjuder E-SIM som tjänst. Tjänsten är kompatibel med Iphones, Android och Android-klockor m.fl. Om man är intresserad av att aktivera funktionen så behöver man kontakta vår support via chatt eller mejl. Ange vilket nummer som ska ha e-sim, vilken mejladress som QR-koden ska skickas till samt när aktiveringen ska ske.

Se info nedan angående Apple Watch:

Tyvärr använder Apple sig inte utav av E-SIM i sin Apple Watch, bara i iPhones. Just Apple Watch har en annan typ av lösning än just E-SIM som vi inte kommer kunna erbjuda i dagsläget. Mer info om det nedan.

För att vi ska kunna använda den lösning som Apple har i sina smartklockor så behöver vi ha åtkomst till deras dokumentation som förklarar integrationen. För att få åtkomst till denna krävs det att man är en certifierad Apple-partner för att ens bli medlem i deras partner-program, dock accepterar de inga nya partners för tillfället. Vilket tyvärr gör det omöjligt för oss att kunna erbjuda någon lösning för just Apple Watch inom den närmsta tiden.

Välkommen att höra av dig till oss i support om du är intresserad av att använda dig utav E-SIM i någon av dina hårdvaror (ej Apple Watch).

Hittade du svaret?