Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarTeknisk support
Så aktiverar du eSIM till ditt abonnemang
Så aktiverar du eSIM till ditt abonnemang

e-sim, dubbla simkort

Oskar Arfwidsson avatar
Skrivet av Oskar Arfwidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Telness erbjuder eSIM som är kompatibla med flertalet enheter, inklusive iPhones, Android-telefoner och Android-klockor.

Beställning av eSIM för Nya Abonnemang

När ni beställer ett nytt abonnemang så är eSIM det förvalda alternativet. Om ni istället önskar ett fysiskt SIM-kort behöver ni välja det. Detta val görs i samband med beställningsprocessen.

Aktivering av eSIM på Befintliga Abonnemang

För att aktivera eSIM på ett redan befintligt abonnemang, behöver ni kontakta vår kundsupport. Detta görs via chatt eller e-post. Ange det telefonnummer som ska kopplas till eSIM, den e-postadress dit QR-koden för aktivering ska skickas, samt önskat datum för aktivering.

Viktig Information om eSIM och Android-Klockor

Observera att eSIM för Android-klockor inte fungerar som tvillingkort, vilket innebär att samtalshantering till och från ert mobilnummer inte är möjlig via dessa klockor.

eSIM och Apple Watch: Aktuell Status

För närvarande kan vi inte erbjuda eSIM-tjänster för Apple Watch. Apple använder en annan teknik än eSIM i sina smartklockor, och för att integrera denna krävs tillgång till Apples dokumentation. Denna tillgång är förbehållen certifierade Apple-partners, och eftersom Apple för tillfället inte accepterar nya partners, kan vi i dagsläget inte erbjuda någon lösning för Apple Watch.

Fick du svar på din fråga?