Teknisk support
Internet Explorer - Svårigheter att surfa på Telness?
Lucas Renman avatar
Skrivet av Lucas Renman
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Internet Explorer är idag en kompatibilitetslösning. Webbläsaren stödjer inte idag de nya webbstandarder som finns. Även om många webbplatser fungerar bra testar utvecklare i stort sett inte för Internet Explorer idag, de väljer istället att fokusera på mer moderna webbläsare.

De flesta användare har idag lämnat Internet Explorer för Microsoft egna webbläsare Edge eller någon av konkurrenterna som till exempel Googles Chrome eller Mozillas Firefox. Anledningen till att Microsoft anser att man ska sluta använda Internet Explorer är för att webbläsaren anses som omodern och inte har stöd för alla dagens webbstandarder.

Därav kan det ibland uppstå svårigheter att surfa på Telness.se om man använder sig av Internet Explorer, så vår rekommendation är att man använder sig av Google Chrome eller en annan webbläsare.