Ja, du kan självklart flytta mobilnummer från andra operatörer till Telness. Det är enkelt och kostar ingenting.

Gör såhär:

1. När du beställer ditt abonnemang kommer du få två val: flytta ett befintligt nummer eller välj ett nytt. Välj att flytta ett befintligt nummer.
  2. Skriv in ditt nummer och vilken dag du vill att numret ska flyttas. Det tar minst fem dagar att flytta ett mobilnummer.
  3. Välj om det är en privatperson eller ett företag som äger numret idag och skriv in rätt personnummer/organisationsnummer.

Det ser ut såhär när du registrerar dig:

Så länge alla siffror stämmer bra och ditt mobilabonnemang är obundet hos den gamla operatören så kommer ditt nummer att flyttas på den dagen du valde i registreringen. Då flyttar ditt mobilnummer in på ditt nya Telness SIM-kort som du får på posten ett par dagar efter att du registrerat ditt Telness abonnemang.

Om mobilnumret inte godkänns för flytt av din gamla operatör så skickar vi direkt ut ett SMS till dig. Vi kommer även maila dig med information om varför nummerflytten inte blev godkänd samt hur vi löser det.

Kom ihåg! Vi finns här om du skulle behöva hjälp.