Såhär ställer du in tillfälliga öppettider eller stängda tider i din växel!
Såhär ställer du in tillfälliga öppettider eller stängda tider i din växel!

öppettider engångshändelse i växeln

Johanna Engström avatar
Skrivet av Johanna Engström
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill ställa in tillfälliga öppettider för din växel tex. under jul, nyår eller semestertider gör du såhär.

Logga först in med Mobilt BankID i portalen. Tryck sedan på växel och klicka på det växelnummer som du vill redigera.
Då kommer du in i administrationen för det växelnumret.

1. Klicka på dina öppettider och sedan väljer du "+lägg till ny schemahändelse", se bild.

2. Välj först vad du vill att händelsen ska heta, tex. Jul/Nyår. Under 'händelsen upprepas' så väljer du 'Aldrig (engångshändelse)'.

3. Välj sedan från vilket datum och tid händelsen ska börja gälla samt slutdatum.

4. Det sista du gör är att trycka på 'Ange vad som händer vid...' och väljer vad du vill ska hända när någon ringer in under denna period.

Tips! Om du vill att växeln ska vara stängd under dessa datum så rekommenderar vi att ni spelar in en personligt meddelande som hänvisar de som ringer in till en mejladress/annat telefonnummer eller som meddelar under vilken period som ni håller stängt.

5. Kom ihåg att klicka på spara längst upp till höger!