Pausa eller avsluta din växel på Telness

Pausa växeln, avsluta växeln

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tidigare i år lanserade vi uppdateringen för våra kunder att de numera kan pausa sitt mobilabonnemang i upp till 6 månader. Nu lanserar vi samma möjlighet även för våra växelkunder!

Såhär gör du för att pausa eller avsluta din växel

I portalen, under fliken ”Växel” kan du hitta den växel du vill pausa och klicka på de tre punkterna till höger. Där kan du välja att antingen pausa eller avsluta din växel. Enkelt.

Såhär gör du för att aktivera pausad växel

Klicka på de tre punkterna igen för det pausade numret och välj när du vill att det ska aktiveras! 😀

Villkor pausade växlar

• Växeln pausas omedelbart, upp till 6 månader

• Du betalar inget mer för ditt växelnummer innevarande månad

• Ditt nummer finns kvar när du vill komma tillbaka

• Växeln kan aktiveras igen när som helst, inom en arbetsdag