Tidigare i år lanserade vi uppdateringen för våra kunder att de numera kan pausa sitt mobilabonnemang i upp till 6 månader. Nu lanserar vi samma möjlighet även för våra växelkunder!

Såhär gör du för att pausa eller avsluta din växel

I portalen, under fliken ”Växel” kan du hitta den växel du vill pausa och klicka på kugghjuls-symbolen till höger. Där kan du välja att antingen pausa eller avsluta din växel. Enkelt.

Såhär gör du för att aktivera pausad växel

Klicka på kugghjuls-symbolen igen för det pausade numret och välj när du vill att det ska aktiveras! 😀

Villkor pausade växlar

• Växeln pausas omedelbart, upp till 6 månader

• Du betalar inget mer för ditt växelnummer innevarande månad

• Ditt nummer finns kvar när du vill komma tillbaka

• Växeln kan aktiveras igen när som helst, inom en arbetsdag