Hur aktiveras VoLTE & wifi-samtal i hårdvaran
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla våra abonnemang som aktiveras har funktionen VoLTE & Wifi-samtal. Om du ändå inte skulle få funktionen att fungera i din telefon så kan du behöva kolla i dina inställningar i hårdvaran om funktionen är aktiv.

Aktivering av hårdvaran sker på lite olika sätt beroende på vilken modell av telefon man har. Nedan finns förslag på några modeller.

Hur aktiveras VoLTE på hårdvaran?

• Samsung Galaxy S6: Inställningar -> Mobila nätverk -> VoLTE Samtal

• Samsung Galaxy S7/S8/S20: Inställningar -> Anslutning -> Mobilnätverk -> LTE-röstsamtal

• iPhone: Inställningar -> Mobilnät -> Röst och data -> Aktivera 4G och VoLTE

Hur aktiveras wifi-samtal?

• Samsung: Inställningar -> Anslutning -> Wifi-samtal->På/Av->Wi-Fi prioriterat/Mobilnät prioriterat.

• iPhone: Inställningar -> Mobilnät -> WiFi-samtal -> Wi-Fi-samtal på denna iPhone På/Av