Spärra SIM-kort

Spärra SIM-kortet, stulen telefon, nytt SIM-kort

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du tappat bort din telefon eller av någon annan anledning behöver spärra nuvarande SIM-kort och få ett nytt så gör du följande:

1. Logga in som användare eller admin på Telness-portalen eller direkt via vår Telness-app.

2. Via webbläsaren så klickar du på abonnemang och sedan på din användare. Därifrån kommer du se en knapp som heter 'spärra SIM-kort'. Klicka där.

3. Det innebär att ditt nuvarande SIM-kort kommer att spärras och inte kunna användas och vi skickar ut ett nytt så snabbt som möjligt till er företagsadress.

4. Via appen går du till abonnemangs-fliken och 'spärra SIM-kort'.

Tips! Kolla gärna först om din telefon stödjer E-sim (digitalt SIM-kort) för att kunna få ett nytt SIM-kort aktivt direkt med hjälp av vår support. Här kan du se om din telefon stödjer funktionen.