Hur man ringer ut via sitt växelnummer/fastnummer
Lucas Renman avatar
Skrivet av Lucas Renman
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här är en guide som visar hur man ringer ut via sitt växelnummer/fastnummer.

Tryck på bilden för att förstora den.

1. Öppna applikationen Telness i din telefon.

2. Gå till fliken 'Ring'.

3. Välj om man ska ringa till en befintligt kontakt i telefonen genom att trycka på 'Kontakter'. Om man ska ringa ett nummer som ej är sparad i sin telefonbok så tryck på knappen 'Knappsats'.

4. Oavsett vad man väljer så kommer det en ruta fram med alla växelnummer/fastnummer man är inlagda i, möjligheten att ringa via sitt mobilnummer finns också.

5. Välj det nummer man önskar ringa ut med, klart.

6. OBS! Om du har Android-telefon så fungerar det i nuläget på ett lite annorlunda sätt. Efter att du valt vilket nummer du ska ringa ut med så kommer du först bli uppringd av din egen växel innan samtalet kopplas ut. Besvara samtalet så kommer du kopplas vidare till personen du önskar ringa.

För en större överblick av applikationen så går det även att se detta via denna video.