Inställningar
Byte av abonnemang och höja surfmängden

Kan jag byta abonnemangsform? Kan jag byta till mer eller mindre surfmängd?

Martina Klingvall avatar
Skrivet av Martina Klingvall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan byta abonnemang när som helst. Det enda som skiljer Telness abonnemang är antalet GB/mån. Det finns fyra nivåer: 3GB, 20GB, 60GB och 100GB.

För att höja/sänka ditt datapaket gör du på följande sätt:

• Logga in på din Telness-portal med Mobilt Bank ID som administratör eller med mobilnummer för användare.

• Gå till 'abonnemang' och klicka på det abonnemang du vill höja.

• Därefter ser du en knapp som heter 'Ändra datapaket'.

• Välj sedan vilket paket du vill höja/sänka till och spara din ändringar. Klart! 😀

Som användare behöver er administratör godkänna din order innan den går igenom.

Byten som sker till högre datanivå sker direkt.
Byten som sker till lägre datanivå sker den 1:a i nästkommande månad.