Inställningar
Kan jag överlåta ett abonnemang och telefonnummer från en anställd till en annan anställd?
Kan jag överlåta ett abonnemang och telefonnummer från en anställd till en annan anställd?
Martina Klingvall avatar
Skrivet av Martina Klingvall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja, du behöver bara byta namn på användaren. Det gör du när du är inloggad som Telness Admin i portalen.

1. Gå till 'abonnemang'.

2. Klicka på namnet på den användaren du vill ändra.

3. Under personens namn finns det en knapp som heter 'ändra' och där gör du dina ändringar och skriver i den nya personens uppgifter.

4. Därefter behöver SIM-kortet som är aktiverat på numret ges till den nya användaren. Om ni skulle behöva aktivera ett nytt SIM-kort på ett befintligt nummer så kontaktar ni vår support så hjälper vi er! 😃