Data
Hur mycket data har jag kvar denna månaden?

Surf kvar

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns flera sätt att se hur mycket surf du har kvar aktuell månad.

1. Logga in i Telness-appen med ditt mobilnummer + SMS-kod. Klicka sedan på Du > abonnemang för att se förbrukas surf i realtid.

2. Logga in på www.telness.se med BankID som administratör. Klicka på Abonnemang > på användaren det gäller, så ser du direkt hur mycket surf som finns kvar.

3. Som användare loggar du in i webbläsaren med mejl eller telefonnummer. Du kommer då direkt till översikten och kan se nuvarande surfanvändning.

All surf förnyas den 1:a varje månad. Behöver du höja ditt abonnemang kan du läsa mer om det här.